עריכת שולחן חגיגי, עשה ואל תעשה

אם אתם עומדים לערוך ארוחה חגיגית אבל אבודים בכל הנוגע לעיצוב השולחן שלכם, הכתבה הזו היא בדיוק בשבילכם, איך לארח בסטייל, עשה ואל תעשה:

עשה: התחילו עם התפריט
כשמתחילים לתכנן את הארוחה, מומלץ להתחיל עם התפריט, ברגע שתדעו מה אתם הולכים להגיש לאורחים שלכם, תוכלו לדמיין את הצלחות והמפה שהכי תחמיא לאוכל.

אל תעשה: הורידו פריטים מיותרים
כבר לא צריך להעמיס את השולחן על מנת ליצור מראה קלאסי ואלגנטי, הקפידו להניח על השולחן רק את הסכו”ם שדרוש לאורחים ואם לא צריך כפית מיותרת (למשל לקינוח) אל תניחו אותה.

עשה: התסכלו על השולחן שלכם כמו על שילוב בגדים
האם הייתם לובשים את הצבעים האלו יחד? אותם כללים חלים על השולחן. כל עוד אתם אוהבים את מה שמולכם והוא עובד, תתפרעו.

אל תעשה: השתמשו בכלים עם גבהים שונים
שינוי גובה הוא המפתח. כל עוד האורחים שלכם יכולים לראות זה את זה השתמשו בפריטים עיצוביים על מנת להעניק עניין לשולחן. פריטים כמו נרות גבוהים, פרחים קצרים או פסלים דקורטיביים.

עשה: פרחים תמיד משדרגים
פרחים לשולחן צריכים להיות עדינים, קטנים וללא ריח, על מנת שתוכלו להנות מהם ועדיין לראות את כל האורחים שלכם מסביב לשולחן. בדיוק כמו לאוכל, לפרחים יש עונות. באביב דליות, בקיץ ורדים, בסתיו נרקיסים ובחורף כלניות.
פרחים מוסיפים את הנגיעה המרשימה שתעניק לשולחן שלכם את הטאצ’ הסופי.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
עריכת שולחן חגיגי,  עשה ואל תעשה
עריכת שולחן חגיגי,  עשה ואל תעשה
עריכת שולחן חגיגי,  עשה ואל תעשה
עריכת שולחן חגיגי,  עשה ואל תעשה
עגלת קניות
  • אין מוצרים בעגלה

הרשמו ותהיו הראשונים לדעת
על ההטבות וכל מה שחדש